avustralya vizesi

Avustralya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Avustralya İşveren Vizesi

Avustralya’ya ziyarette bulunacak işveren konumundaki vatandaşlarımızın Avustralya vizesi alabilmesi için gerekli belgeler

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yoksa (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (e-Devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi durumunuzu gösteren evraklar (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Avustralya’dan belediye onaylı davetiye (Aile-Arkadaş ziyaretlerinde)
  11. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  12. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe(Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)
  13. İmza Sirküleri
  14. Vergi levhasının fotokopisi ( 2017 işli )
  15. Orijinal Faaliyet Belgesi (6 aylık-Asıl)
  16. Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  17. BağKur Prim Dökümü (e-devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/
  18. ihracatlara ait beyannamelerinin fotokopileri

Avustralya İş Veren Vizesine Başvuracak Müşterilerimiz Seyahatlerini Ticari Maksat ile gerçekleştirecekler ise aşağıdaki evrakları ek olarak hazırlamaları gerekmektedir.

  1. Davetiye(Davet eden firmanın adı , eksiksiz adresi ,mail adresi ve numarası mutlaka olmalıdır)
  2. Fuar ziyaretleri için fuar bileti
  3. Varsa Avustralya’da yapılan İthalat – İhracatlara ait beyannamelerinin fotokopileri
Almanya Vize İşlemleri

Çalışanlar İçin Avustralya Vizesi

Avustralya’ya gidecek ve bir iş yerinde çalışan Türk vatandaşlarının Avustralya’ya vize başvurusunda bulundurması gereken evraklar.

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  4. Kimlik fotokopisi
  5. Evli olanlar evlenme cüzdan fotokopisi
  6. İkametgah adresi (e- Devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (e-Devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi durumunuzu gösteren evraklar
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Avustralya’dan belediye onaylı davetiye (Aile-Arkadaş ziyaretlerinde)
  11. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  12. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe(Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)
  13. İmza Sirküleri
  14. Vergi levhasının fotokopisi ( 2017 işli )
  15. Orijinal Faaliyet Belgesi (6 aylık-Asıl)
  16. Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  17. Sigortalı işe giriş bildirgesi (e-devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris
  18. Son 3 Ay Maaş Bordrosu ( kaşeli imzalı )
  19. 4A Hizmet Dökümü Barkodlu (-e devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris

Avustralya Çalışanlar Vizesine Başvuracak Müşterilerimiz Seyahatlerini Ticari Maksat ile gerçekleştirecekler ise aşağıdaki evrakları ek olarak hazırlamaları gerekmektedir.

  1. Avustralya Vize Davetiyesi (Davet eden firmanın adı , eksiksiz adresi ,mail adresi ve numarası mutlaka olmalıdır)
  2. Fuar ziyaretleri için fuar bileti
  3. Varsa Avustralya’da yapılan İthalat – İhracatlara ait beyannamelerinin fotokopileri
Almanya Vize İşlemleri

Ev Hanımları için Avustralya Vizesi

Avustralya’ya gidecek ev hanımlarının Avustralya vize başvuruları için gerekli belgeler

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yoksa (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (e-Devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi durumunuzu gösteren evraklar (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Avustralya’dan belediye onaylı davetiye (Aile-Arkadaş ziyaretlerinde)
  11. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  12. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe (Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)
  13. Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar (çalışan ve işveren kısmındaki evraklar)
Almanya Vize İşlemleri

AVUSTRALYA ÖĞRENCİ VİZESİ

Avustralya öğrenci vizesi için gerekli belgeler.

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yoksa (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat Sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (e-Devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi durumunuzu gösteren evraklar (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Avustralya’dan belediye onaylı davetiye (Aile-Arkadaş ziyaretlerinde)
  11. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  12. Öğrenci Belgesi
  13. Ebeveynlerin durumuna göre gerekli Evraklar (çalışan ve işveren kısmındaki evraklar)
  14. Muvafakatname (18 yaş Doldurulmamış çocuklar için anne ve babadan ) (orijinal)
    Dilekçe ( Konsolosluğa Hitaben, İngilizce-Tükçe )
  15. Ebeveynlerin durumuna göre gerekli Evraklar (çalışan ve işveren kısmındaki evraklar)
Almanya Vize İşlemleri

AVUSTRALYA EMEKLİ VİZESİ

Avustralya emekli vizesi için gerekli belgeler.

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yok ise (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (e-Devlet) https://giris.turkiye.gov.tr/Giris
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi durumunuzu gösteren evraklar (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Emekli maaşının alındığı bankadan –Postaneden hesap döküm (kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı )
  11. Avustralya’dan belediye onaylı davetiye (Aile-Arkadaş ziyaretlerinde)
  12. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  13. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe ( Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)
Almanya Vize İşlemleri

Umuma Mahsus

umuma mahsus pasaport - bordo pasaport

VAR

Husisi Pasaport

yeşil pasaport nedir başvurusu nasıl yapılır

VİZE YOK

Hizmet Pasaportu

hizmet pasaportu - gri pasaport başvurusu

VİZE YOK

Diplomatik Pasaport

diplomatik pasaport nedir ?

VİZE YOK

Avustralya Vizesi Nasıl Alınır ?

Avustralya Vizesi İşlemleri;

Avustralya’ya seyahat edecek yolcularımızın öncelikle bizimle iletişime geçerek gerekli evraklar konusunda ve vize çıkış süresi hakkında bilgi almaları gerekmektedir. Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır. Avustralya Konsolosluğu vermiş olduğunuz belgelere ek olarak evrak talep etme hakkına sahiptir.

Avustralya vizesi kaç günde çıkar ?

Avustralya’ya seyahat edecek olan yolcularımızın seyahatlerinden en az 3 hafta önce işlemlere başlamaları gerekmektedir. Konsolosluk işlemleri 7-14 iş gününde sonuçlanmaktadır. Konsolosluk yoğunluğuna göre işlem süresi uzayabilir.

Hangi pasaportlara vize gereklidir?

Umumi pasaportlara vize gereklidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise altı ay içinde üç ayı aşmamak kaydıyla, Avustralya ülkesine yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Avustralya Vizesi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Avustralya’ya seyahat edecek yolcularımızın işlemlere başlamadan önce mutlaka  vizeyurdu.com‘un Uzman ekibiyle iletişime geçmeleri gerekmektedir. Avustralya Başkonsolosluğu tatillere ve yoğunluğa göre pasaport çıkış sürelerini kendi inisiyatifinde süreyi uzatabilir. Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3.şahıslarla paylaşılmaz. Türk vatandaşları ve yabancı ülke vatandaşları kesinlikle Avustralya’da vize uzatması yapılmamaktadır.

Sık Sorulan Sorulan

  • Avustralya vizesi kaç günde çıkar ?

  • Avustralya vizesi için gerekli evraklar

  • Avustralya vize ücreti

  • Avustralya vize başvuru formu

  • Avustralya konsolosluğu

Formlar / Dilekçeler

Avustralya Vizesi Başvuru Formu
Avustralya Vizesi Başvuru Formu Örneği

Bir cevap yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment