dubai vize ücreti

Dubai vizesi için gerekli evraklar

  1. Pasaportun resimli ilk sayfası (Pasaportun 1 yıl geçerliliği olmalıdır) Örnek için tıklayınız.
  2. Kimlik Fotokopisi   Örnek için tıklayınız.
  3. 1 Vesikalık Fotoğraf  Örnek için tıklayınız.

Renkli olarak taranmış 3 Belgenizi vize@muboturizm.com mail adresimize gönderebilirsiniz.

Dubai vize başvurunuz 48 saat içinde sonuçlandırılır. Dubai vizesi başvurusu ve dubai vize ücreti hakkında detaylı bilgi için vize yurdu müşteri hizmetlerini aramanız yeterlidir.

Vize Yurdu Müşteri Hattı :  Tel: 0212 659 64 54  –  Gsm: 0534 922 19 10

dubai vizesi ücreti

Umuma Mahsus

umuma mahsus pasaport - bordo pasaport

Vize Var

Husisi Pasaport

yeşil pasaport nedir başvurusu nasıl yapılır

Vize Yok

Hizmet Pasaportu

hizmet pasaportu - gri pasaport başvurusu

Vize Yok

Diplomatik Pasaport

diplomatik pasaport nedir ?

Vize Yok

Dubai Vizesi İçin ek bilgiler ve Şartlar?

Dubai vizesi geçerliliği vize onaylandığı gün itibari ile 58 gündür. 58 gün içinde yolcu Dubai’ye giriş yapmalıdır.

  • Yolcunun BAE’ye ( Birleşik Arap Emirlikleri ) giriş yaptığı tarih itibari ile 29 gün sonunda ülkeden çıkması zorunludur.
  • Yolcuların 29 gün sonunda BAE’den ( Birleşik Arap Emirlikleri ) çıkış yapmaması durumunda her yolcu için 3.000 USD cezai yaptırım uygulanmaktadır.
  • Vizenin sistem girişi yapıldığı gün itibari ile 2 ile 4 iş günü sonunda olumlu olumsuz değerlendirilmesi sonuçlanacaktır.
  • Sadece umumi pasaportlara vize uygulanmaktadır. Yeşil ve diplomatik pasaportlar vizeden muaftır.

Dubai Vizesi kaç günde çıkar ?

Dubai vizesi kaç günde çıkar ? oldukça sık sorulan bir sorudur. Dubai vize başvurusu ve dubai vizesi başvurusu için gerekli tüm belgeler hazırlandıktan sonra

  • En az 1 ila 4 iş gününde vizeli veya vizesiz olarak sonuçlanıyor.
  • 7 Gün 24 Saat başvuru yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi alınan başvurular en erken Pazar günü işleme alınır.
  • Her gün dubai vizesi için başvuru yapabilirsiniz.
  • Cuma ve cumartesi günü yapılan başvurular Pazar günü işleme girer.

Online Dubai Vize İçin;

  • Pasaportunuzun BAE’ye (Birleşik Arap Emirlikleri) girişten itibaren 6 ay süreyle geçerli olduğundan emin olun.
  • Online başvuru yapmadan önce tüm vize kurallarını ve şartlarını okuyun.
  • Pasaportunuzda fotoğrafın bulunduğu çipli sayfayı renkli taratıp JPEG dosyası biçiminde kaydetmelisiniz.
  • Başvuru sırasında fotoğrafınızın yeni çekilmiş olması gerekmektedir. Net ve renkli biçimde taratılmamış fotoğraflar kabul edilmez.
  • Online başvuru seçeneğine tıkladıktan sonra formu ve istenilen belgeleri sisteme kaydediniz.
  • İstenilen evrakları ve formu eksiksiz bir şekilde tamamladığınızdan emin olduktan sonra ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.Ödemeniz ve evraklarınız bize ulaştığı an başvurunuz işleme alınacaktır. Vize ücretleri için tıklayınız.
  • Vizenizin durumunu Başvuru Sorgulama bölümünden takip edebilirsiniz.
  • BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) vizenizi onaylandıktan sonra vizeniz size maille gönderilecektir. Vizenizi yazdırıp saklamalısınız.
  • Eğer 18 yaş altı çocuklar için başvuru yapacaksanız öncellikle 1. dereceden akraba ya da çocuktan sorumlu kişinin (okul gezisi esnasında yetkili öğretmen) başvurusunu yapınız.
  • Not: Dubai’ye giriş yapmadan önce Dubai polisine vize onay sayfanızı göstermek zorundasınız. Lütfen seyahatten önce çıktısını alıp pasaportunuzun arasında saklayınız.ÖNEMLİ NOT : BAE Göçmenlik Ofisi’nin yaptığı soruşturma süreci kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bu sebeple vize onayınız gelmeden seyahatinizi kesinleştirmemenizi tavsiye ederiz.

Dubai Vize Ücreti ?  Dubai Vize Kaç günde Çıkar ?  Dubai Vizesi Nasıl Alınır ? tüm bu soruların cevaplarını bu sayfada bulabilirsiniz. Ayrıca dubai vizesi başvurusu için gerekli evraklar ve size yardımcı olacak vize yurdu ekibi size bir telefon kadar yakın.

Sık Sorulan Sorulan

  • Dubai Vizesi kaç günde çıkar ?

  • Dubai Vize ücreti

  • Dubai Vizesi başvuru formu

  • Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi nekadar ?

En Yeniler Eskiler Beğenilenler