Yeni Zellanda Vizesi Nasıl Alınır ?

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır
    • Lacivert (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR
    • Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR
    • Gri (HİZMET) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR
    • Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR
  2. Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.
  3. Yeni Zelanda Büyükelçiliği pasaportların 2. sayfasındaki hamilinin imzası kısmının pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalı olmasını istemektedir.
  4.  Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.
  5. 70 yaş ve üstü yolculardan özel seyahat sağlık sigortası istenmektedir.
  6. Büyükelçilik başvuruda bulunduğunuz evrakların ORJİNAL olmasını istemektedir.
    Daha sonradan talep etmesi halinde vizeye başvuran yolcuyu bizzat Ankara’ya mülakata çağırabilir.
  7. Yeni Zelanda Büyükelçiliği randevu sistemi ile çalışmaktadır ve minimum 7 gün önceden randevunuzu almanız gerekmektedir.
Yeni Zellanda Vizesi nekadar

Yeni Zellanda Vizesi kaç günde çıkar ?

Vize işleminin sonuçlanma süresi 4 iş günüdür ve Express uygulaması ne yazık ki yoktur.
Fakat pasaportunuzda Schengen yada A.B.D. vizesi mevcut ise 2 günde vizeniz sonuçlanabilir.
(Konsolosluk yada elçilikler süreyi uzatma hakkına sahiptirler, bu konu dikkate alındığında başvurunuzu seyahat tarihinizden en az 20 gün önce yapmanızı öneririz.)

Yeni Zellanda Vizesi başvuru günleri

Vize başvuru günleri;

  • Pazartesi 09:30 ile 12:00 arası
  • Salı 09:30 ile 12:00 arası
  • Çarşamba 09:30 ile 12:00 arası
  • Perşembe 09:30 ile 12:00 arası
  • Cuma 09:30 ile 12:00 arası

Sık Sorulan Sorulan

  • Yeni Zellanda Vizesikaç günde çıkar ?

  • Yeni Zellanda Vizesi için gerekli evraklar

  • Yeni Zellanda Vize ücreti

  • Yeni Zellanda Vizesi başvuru formu

  • Yeni Zellanda konsolosluğu

  • Yeni Zellanda Vizesi nekadar ?

Formlar / Dilekçeler

Yeni Zellanda Vizesi Başvuru Formu
Yeni Zellanda Vizesi Başvuru Formu Örneği