Gana Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Gana Turistik Vize

Gana ya yolculuk turistik maksatla edecek yolcular için talep edilen Gana turist vizesi için gerekli belgeler.

  1. Gana Vize başvuru formu
  2. Pasaport
  3. 4 adet Biyometrik fotoğraf
  4. Maaş bordrosu (son 3 aylık Emekli ise emekli kimlik kartı, Öğrenci ise Öğrenci belgesi, Çalışıyor ise çalıştığı kurumdan alınmış yazı)
  5. Gana Büyükelçiliği ne hitaben yazılmış, Gana’da bulunma gerekçenizi anlatan dilekçe
  6. Başvuru sahibi öğrenci ya da emekli ise seyahat süresince kendilerini nasıl finanse edeceklerine dair belgeler
  7. Otel ve uçak rezervasyonu (yok ise bizden talep ediniz)
  8. Sarı humma aşı kartı (Orijinal)i belirtilmelidir)
vize fotoğraf

GANA TİCARİ VİZE

Gana’ya ticari maksat ile yolculuk edecek iş adamlarından  talep edilen gama ticari vizesi için gerekli belgeler.Gana ticari vize başvurusu “vizeyurdu” vize departmanı tarafından kısa sürede gerçekleştirilmektedir.

  1. Şirketin antetli kağıdına Gana Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi. (tarih, amaç, şirketteki pozisyonu belirtilmeli)
  2. Son 3 ay içinde alınmış faaliyet belgesi
  3. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
  4. Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  5. Güncel Tarihli Vergi Levhası fotokopisi
  6. Kimlik fotokopisi
  7. Şirketin Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya son 3 aya ait banka hesap dökümü (kaşeli ıslak imza ve imza sirkülü)
  8. Varsa Kira Gelirleri, Tapu Fotokopisi, Araç Ruhsatı Fotokopisi
  9. 10 yıldan eski olmayan ve en az 6 ay geçerli pasaport
  10.  Arka fonu beyaz 2 adet Biyometrik fotoğraf
  11. Otel ve uçak rezervasyonu (yok ise bizden talep ediniz)
  12. Sarı humma aşı kartı (Orijinal)
  13. Davet eden kişi veya Kurumdan davet mektubu
  14. Davet eden kişinin adresi ve Firmasının adresi
  15. Ganadaki şirketin kuruluş belgesi (Certificate of incorporation)
  16. Ganadaki şirketin faaliyet belgesi (Certificate To Commence Business)
  17. Ganadaki şirketin vergi levhası (Tax Clearance)
vize fotoğraf

Gana Vizesi Nasıl Alınır ?

Gana: Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Vize almak için vize başvurusundan itibaren altı ay geçerli pasaport, İngilizce büyük harflerle doldurulmuş bir başvuru formu, dört vesikalık fotoğraf, sarı humma aşısı yaptırılmış olduğuna dair uluslararası aşı kâğıdı ve dönüş bileti ibraz edilmesi gerekmektedir.

Not:

Gana Turistik vizesi en fazla 90 gün tek girişli veya çok girişli  olarak verilebilmektedir. Gana Turistik vize ücretleri giriş sayısına göre değişiklik göstermektedir. Gana Turistik vize işlemleri ortalama olarak 7 /10 iş  günü arasında sonuçlanmaktadır. Gana ‘ya seyahat edecek yolcuların vize işlemleri sonuçlanmadan, uçak bileti almamaları tavsiye edilmemektedir.

gana vizesi ücreti

Gana Vizesi Kaç Günde Çıkar ?

Gana’ya seyahat edecek yolcularımız için Seyahat Sağlık Sigortası opsiyoneldir.

0212 659 64 54 numaralı telefondan seyahat sigortaları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Gana Vize Ücreti Ne Kadar?

Gana vize ücreti, Gana vizesi nekadar ? gibi sorular gine vize başvurusu yapacak yolcuların en çok sorduğu sorulardan biridir.Gaba vize ücreti ve başvuru belgeleri hakkında detaylı bilgileri bize ulaşarak öğrenebilirsiniz. Gana vize fiyatı , gidiş maksatınıza veya giriş tipine göre değişiklik gösterebilir.Bu yüzden vize departmanımıza telefon ile ulaşıp bilgi alabilirsiniz.

Gana vize ücreti en çok merak edilen konulardandır. Gana vize ücreti nekadar? gana vize fiyatı, gana vizesi ücretleri gibi tüm sorularınızıa , vize departmanımız tarafından cevap verilmektedir. Gana vizesi başvurusu ve Gana vizesi ücretl gibi konularda bize bir telefon açmanız yeterli olacaktır.

gana vizesi ücreti

Sık Sorulan Sorulan

  • Gana Vizesi kaç günde çıkar ?
  • Gana Vizesi için gerekli evraklar
  • Gana Vizesi ücreti
  • Gana Vizesi başvuru formu
  • Gana konsolosluğu
  • Gana Vizesi nekadar ?

Formlar / Dilekçeler

Başvuru Formu
Başvuru Formu Örneği

Summary
Review Date
Reviewed Item
gana vizesi
Author Rating
51star1star1star1star1star