Hollanda Vizesi İçin Gerekli Belgeler

İŞVERENLER İÇİN HOLLANDA VİZESİ

Hollanda’ya ziyarette bulunacak işveren konumundaki vatandaşlarımızın Hollanda vizesi alabilmesi için gerekli belgeler

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yoksa (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.  (e-Devlet)
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi  durumunuzu gösteren evraklar  (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay  kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Hollanda’dan davetiye (Aile-Arkadaş ziyaretlerinde)
  11. Aile bağını kanıtlayıcı tam vukuatlı nüfus kayıt örneği
  12. Gezi güzargahlarını ve gidilecek yerleri anlatan  İngilizce bir dilekçe
  13. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  14. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe (Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)
  15. İmza Sirküleri
  16. Vergi levhasının fotokopisi ( 2017 işli )
  17. Orijinal Faaliyet Belgesi (6 aylık-Asıl)
  18. Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  19. BağKur Prim Dökümü (e-devlet)

Ticari Vize

Hollanda İş Veren Vizesine Başvuracak Müşterilerimiz Seyahatlerini Ticari Maksat ile gerçekleştirecekler ise aşağıdaki evrakları ek olarak hazırlamaları gerekmektedir.

  1. Davetiye(Davet eden firmanın adı , eksiksiz adresi ,mail adresi ve numarası mutlaka olmalıdır)
  2. Fuar ziyaretleri için fuar bileti
  3. Varsa Hollanda’da yapılan İthalat – İhracatlara ait beyannamelerinin fotokopileri
hollada vizesi için gerekli evraklar

ÇALIŞANLAR İÇİN HOLLANDA VİZESİ

Hollanda’ya gidecek ve bir iş yerinde çalışan Türk vatandaşlarının Hollanda’ya vize başvurusunda bulundurması gereken evraklar.

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  4. Kimlik fotokopisi
  5. Evli olanlar evlenme cüzdan fotokopisi
  6. İkametgah adresi (e- Devlet)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.  (e-Devlet)
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi  durumunuzu gösteren evraklar
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay  kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Hollanda’dan davetiye (Aile-Arkadaş ziyaretlerinde)
  11. Aile bağını kanıtlayıcı tam vukuatlı nüfus kayıt örneği
  12. Gezi güzargahlarını ve gidilecek yerleri anlatan  İngilizce bir dilekçe
  13. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  14. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe (Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)
  15. İmza Sirküleri
  16. Vergi levhasının fotokopisi ( 2017 işli )
  17. Orijinal Faaliyet Belgesi (6 aylık-Asıl)
  18. Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  19. Sigortalı işe giriş bildirgesi (e-devlet)
  20. Son 3 Ay Maaş Bordrosu ( kaşeli imzalı )
  21. 4A Hizmet Dökümü Barkodlu (-e devlet)

Ticari Vize

Hollanda İş Veren Vizesine Başvuracak Müşterilerimiz Seyahatlerini Ticari Maksat ile gerçekleştirecekler ise aşağıdaki evrakları ek olarak hazırlamaları gerekmektedir.

  1. Davetiye(Davet eden firmanın adı , eksiksiz adresi ,mail adresi ve numarası mutlaka olmalıdır)
  2. Fuar ziyaretleri için fuar bileti
  3. Varsa Hollanda’da yapılan İthalat – İhracatlara ait beyannamelerinin fotokopileri
hollada vizesi için gerekli evraklar

EV HANIMLARI İÇİN HOLLANDA VİZESİ

Hollanda’ya gidecek ev hanımlarının Hollanda vize başvuruları için gerekli belgeler

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yoksa (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.  (e-Devlet)
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi  durumunuzu gösteren evraklar  (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay  kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Hollanda’dan davetiye (Aile-Arkadaş ziyaretlerinde)
  11. Aile bağını kanıtlayıcı tam vukuatlı nüfus kayıt örneği
  12. Gezi güzargahlarını ve gidilecek yerleri anlatan  İngilizce bir dilekçe
  13. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  14. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe (Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)
  15. Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar (çalışan ve işveren kısmındaki evraklar)
hollada vizesi için gerekli evraklar

ÖĞRENCİLER İÇİN HOLLANDA VİZESİ

Hollanda’ya yolculuk edecek öğrencilerden den talep edilen Hollanda öğrenci vizesi için gerekli belgeler.

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yoksa (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat Sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.  (e-Devlet)
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi  durumunuzu gösteren evraklar  (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay  kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Hollanda’dan davetiye (Aile-Arkadaş ziyaretlerinde)
  11. Aile bağını kanıtlayıcı tam vukuatlı nüfus kayıt örneği
  12. Gezi güzargahlarını ve gidilecek yerleri anlatan  İngilizce bir dilekçe
  13. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  14. Öğrenci Belgesi
  15. Ebeveynlerin durumuna göre gerekli Evraklar (çalışan ve işveren kısmındaki evraklar)
  16. Muvafakatname (18 yaş Doldurulmamış çocuklar için  anne ve babadan ) (orijinal)
  17. Dilekçe ( Konsolosluğa Hitaben, İngilizce-Tükçe )
  18. Ebeveynlerin durumuna göre gerekli Evraklar (çalışan ve işveren kısmındaki evraklar)
hollada vizesi için gerekli evraklar

EMEKLİLER İÇİN HOLLANDA VİZESİ

Hollanda’ya yolculuk edecek emekliler den talep edilen Hollanda emekli vizesi için gerekli belgeler.

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır.
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yok ise  (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.  (e-Devlet)
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi  durumunuzu gösteren evraklar  (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay  kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Emekli maaşının alındığı bankadan –Postaneden hesap döküm (kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı )
  11. Hollanda’dan davetiye (Aile-Arkadaş ziyaretlerinde)
  12. Aile bağını kanıtlayıcı tam vukuatlı nüfus kayıt örneği
  13. Gezi güzargahlarını ve gidilecek yerleri anlatan İngilizce bir dilekçe
  14. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  15. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe (Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)
hollada vizesi için gerekli evraklar

Hollanda Vizesi Fotoğraf Ölçüsü

Umuma Mahsus

umuma mahsus pasaport - bordo pasaport

VAR

Husisi Pasaport

yeşil pasaport nedir başvurusu nasıl yapılır

VİZE YOK

Hizmet Pasaportu

hizmet pasaportu - gri pasaport başvurusu

VİZE YOK

Diplomatik Pasaport

diplomatik pasaport nedir ?

VİZE YOK

Hollanda Vizesi Nasıl Alınır ?

Hollanda Vizesi İşlemleri; 

Hollanda’ya seyahat edecek yolcularımızın öncelikle bizimle iletişime geçerek gerekli evraklar konusunda ve vize çıkış süresi hakkında bilgi almaları gerekmektedir. Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır. Hollanda Konsolosluğu vermiş olduğunuz belgelere ek olarak evrak talep etme hakkına sahiptir.

Hollanda vizesi kaç günde çıkar ?

Hollanda Schengen Vize sistemi üyesi bir Avrupa Birliği ülkesidir.

Hollanda’ya seyahat edecek olan yolcularımızın seyahatlerinden en az 3 hafta önce işlemlere başlamaları gerekmektedir. Konsolosluk işlemleri 7-14 iş gününde sonuçlanmaktadır. HollandaKonsolosluğu yoğunluğuna göre işlem süresi uzayabilir.

Hangi pasaportlara vize gereklidir?

Umumi pasaportlara vize gereklidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise altı ay içinde üç ayı aşmamak kaydıyla, Hollanda ülkesine yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Hollanda Vizesi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Hollanda’ya seyahat edecek yolcularımızın işlemlere başlamadan önce mutlaka  vizeyurdu.com‘un Uzman ekibiyle iletişime geçmeleri gerekmektedir. Hollanda Başkonsolosluğu tatillere ve yoğunluğa göre pasaport çıkış sürelerini kendi inisiyatifinde süreyi uzatabilir. Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3.şahıslarla paylaşılmaz. Türk vatandaşları ve yabancı ülke vatandaşları kesinlikle Hollanda’da vize uzatması yapılmamaktadır.

Hollanda Schengen Vizesi Hakkında Merak Edilenler

Hollanda Schengen Vize Ücreti 120 Euro dur

Schengen vizesi için seyahatinize en az 90 gün kala başvuru yapılmalıdır.

Hollanda’ ya Schengen vizesi alabilmek için seyahatinizden en az 15 iş günü öncesinden, en fazla 90 iş gün öncesinden başvuru yapmanız mümkündür.

Eğer seyahatinize uzun bir zaman dilimi var ise itiraz edip olumlu veya olumsuz sonuçlanmasını bekleyebilirsiniz. Yada yeniden başvuru yapıp tekrardan değerlendirilmesini sağlayabilirsiniz.

Hollanda ülkesinde itiraz etmek ve değerlendirilmeye alınması diğer Schengen ülkelerine göre daha aktif ve kolay olmaktadır.

Hollanda Schengen vizesi için 30 bin Euro masrafı karşılayacak Seyahat sağlık sigortası şarttır.

Avrupa vatandaşları ve 6 yaşından küçük olan çocuklar muaftır.

  • Seyahatinizin Amacı nedir?
  • Neden ziyaret etmek istiyorsunuz?
  • Otel rezervasyonunuz var mı?
  • Satın alınmış otel rezervasyonunuz var mı?
  • Dönüş biletiniz var mı?
  • Masraflarınızı kim nasıl karşılayacak?
  • Neden bu ülkeyi tercih ettiniz?gibi mülakat soruları sorulmaktadır. Sorulara doğru ve vermiş oldunuz belgeleri destekleyecek nitelikte cevap vermeniz gereklidir.
  • vb. sorular sorulmaktadır.

Gerekli sağlık sigortası seyahat yapacağınız günleri kapsamalıdır. Seyahat sağlık sigortası kalacağınıza güne göre fiyat farklılığı göstermektedir. Detaylı bilgi için 5349221910 nolu numarayı arayabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorulan

  • Hollanda vizesi kaç günde çıkar ?
  • Hollanda vizesi için gerekli evraklar
  • Hollanda Vizesi Nasıl Alınır?
  • Hollanda vize başvuru formu
  • Hollanda konsolosluğu

Formlar / Dilekçeler

Hollanda Vize Başvuru Formu

Summary
Review Date
Reviewed Item
Hollanda vizesi
Author Rating
51star1star1star1star1star

Bir cevap yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 9 =

clear formPost comment