İspanya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

İspanya İşveren Vizesi

İspanya’ya ziyarette bulunacak işveren konumundaki vatandaşlarımızın İspanya vizesi alabilmesi için gerekli belgeler

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yoksa (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (e-Devlet)
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi durumunuzu gösteren evraklar (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Dilekçe şeklide davetiye(Uçuş tarihi, seyahat sebebi ve detaylı adres mutlaka yazılmalıdır.)
  11. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  12. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe(Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)
  13. İmza Sirküleri
  14. Vergi levhasının fotokopisi ( 2017 işli )
  15. Orijinal Faaliyet Belgesi (6 aylık-Asıl)
  16. Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  17. BağKur Prim Dökümü (e-devlet)
  18. ihracatlara ait beyannamelerinin fotokopileri

İspanya İş Veren Vizesine Başvuracak Müşterilerimiz Seyahatlerini Ticari Maksat ile gerçekleştirecekler ise aşağıdaki evrakları ek olarak hazırlamaları gerekmektedir.

  1. Davetiye(Davet eden firmanın adı , eksiksiz adresi ,mail adresi ve numarası mutlaka olmalıdır.(davet edilen kişilerin isimleri, şirketin adı güncel tarihli olmalıdır. ))
  2. Fuar ziyaretleri için fuar bileti
  3. Varsa İspanya’da yapılan İthalat – İhracatlara ait beyannamelerinin fotokopileri

ispanya vizesi ücretiİspanya Vizesi Fotoğraf Ölçüsü

Çalışanlar İçin İspnaya Vizesi

İspanya’ya gidecek ve bir iş yerinde çalışan Türk vatandaşlarının İspanya vize başvurusunda bulundurması gereken evraklar.

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  4. Kimlik fotokopisi
  5. Evli olanlar evlenme cüzdan fotokopisi
  6. İkametgah adresi (e- Devlet)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (e-Devlet)
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi durumunuzu gösteren evraklar
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Dilekçe şeklide davetiye(Uçuş tarihi, seyahat sebebi ve detaylı adres mutlaka yazılmalıdır.)
  11. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  12. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe(Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)
  13. İmza Sirküleri
  14. Vergi levhasının fotokopisi ( 2017 işli )
  15. Orijinal Faaliyet Belgesi (6 aylık-Asıl)
  16. Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  17. Sigortalı işe giriş bildirgesi (e-devlet)
  18. Son 3 Ay Maaş Bordrosu ( kaşeli imzalı )
  19. 4A Hizmet Dökümü Barkodlu (-e devlet)

İspanya Çalışanlar Vizesine Başvuracak Müşterilerimiz Seyahatlerini Ticari Maksat ile gerçekleştirecekler ise aşağıdaki evrakları ek olarak hazırlamaları gerekmektedir.

  1. İspanya Vize Davetiyesi (Davet eden firmanın adı , eksiksiz adresi ,mail adresi ve numarası mutlaka olmalıdır. (davet edilen kişilerin isimleri, şirketin adı güncel tarihli olmalıdır.))
  2. Fuar ziyaretleri için fuar bileti
  3. Varsa İspanya’da yapılan İthalat – İhracatlara ait beyannamelerinin fotokopileri

Ev Hanımları için İspanya Vizesi

İspanya’ya gidecek ev hanımlarının İspanya vize başvuruları için gerekli belgeler

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yoksa (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (e-Devlet)
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi durumunuzu gösteren evraklar (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Dilekçe şeklide davetiye(Uçuş tarihi, seyahat sebebi ve detaylı adres mutlaka yazılmalıdır.)
  11. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  12. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe (Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)
  13. Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar (çalışan ve işveren kısmındaki evraklar)

İSPANYA ÖĞRENCİ VİZESİ

İspanya öğrenci vizesi için gerekli belgeler.

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yoksa (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat Sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (e-Devlet)
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi durumunuzu gösteren evraklar (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Dilekçe şeklide davetiye(Uçuş tarihi, seyahat sebebi ve detaylı adres mutlaka yazılmalıdır.)
  11. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  12. Öğrenci Belgesi
  13. Ebeveynlerin durumuna göre gerekli Evraklar (çalışan ve işveren kısmındaki evraklar)
  14. Muvafakatname (18 yaş Doldurulmamış çocuklar için anne ve babadan ) (orijinal)
    Dilekçe ( Konsolosluğa Hitaben, İngilizce-Tükçe )
  15. Ebeveynlerin durumuna göre gerekli Evraklar (çalışan ve işveren kısmındaki evraklar)

İSPANYA EMEKLİ VİZESİ

İspanya emekli vizesi için gerekli belgeler.

  1. Pasaportun aslı : 6 ay geçerliliği olmalıdır
  2. 2 adet 3.5*4.5 biometrik fotoğraf ( son 3 ay içerisinde çekilmiş )
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Otel, uçak rezervasyonları yok ise (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  5. Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  6. İkametgah adresi (e- Devlet)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (e-Devlet)
  8. Tapu, Araç Ruhsatı, kira gelirleri gibi maddi durumunuzu gösteren evraklar (var ise)
  9. Banka Hesap hareketi (Son 3 ay kaşe- ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte alınmalı ) En az 6-7 bin TL güncel bakiyeli
  10. Dilekçe şeklide davetiye(Uçuş tarihi, seyahat sebebi ve detaylı adres mutlaka yazılmalıdır.)
  11. İspanya’dan belediye onaylı davetiye (Aile-Arkadaş ziyaretlerinde)
  12. Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi
  13. Antetli Kâğıda Şirket dilekçesi (Uçuş tarihlerini– Pozisyonunu ve hangi amaçla gidildiğini mutlaka belirtmelidir) İngilizce-Türkçe ( Vize tarihi dilekçede belirtilen tarihte başlatıldığından yazılacak tarihlere dikkat edilmesi gerekir)

Umuma Mahsus

umuma mahsus pasaport - bordo pasaport

VAR

Husisi Pasaport

yeşil pasaport nedir başvurusu nasıl yapılır

VİZE YOK

Hizmet Pasaportu

hizmet pasaportu - gri pasaport başvurusu

VİZE YOK

Diplomatik Pasaport

diplomatik pasaport nedir ?

VİZE YOK

İspanya Vizesi Nasıl Alınır ?

İspanya’ya seyahat edecek yolcularımızın öncelikle bizimle iletişime geçerek gerekli evraklar konusunda ve vize çıkış süresi hakkında bilgi almaları gerekmektedir. Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır. Konsolosluk temin etmiş olduğunuz belgelere ek olarak evrak talep etme hakkına sahiptir.

ispanya vizesi ücreti

İspanya Vizesi kaç günde çıkar ?

İspanya’ya seyahat edecek olan yolcularımızın seyahatlerinden en az 3 hafta önce işlemlere başlamaları gerekmektedir. Konsolosluk işlemleri 7-14 iş gününde sonuçlanmaktadır. Konsolosluk yoğunluğuna göre işlem süresi uzayabilir. Daha önce parmak izi olmayan kişilerin mutlaka parmak izi için gelmeleri gerekmektedir.

İspanya Vizesi için hangi pasaportlara vize gereklidir?

Bordo pasaportlara vize gereklidir. Yeşil pasaport hamillerinin 90 güne kadar vize istenmemektedir. 90 günü aşan seyahatlerde mutlaka vize istenmektedir.

İspanya Vizesi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

İspanya’ya seyahat edecek yolcularımızın işlemlere başlamadan önce mutlaka vizeyurdu.com‘un Uzman ekibiyle iletişime geçmeleri gerekmektedir. İspanya başkonsolosluğu tatillere ve yoğunluğa göre pasaport çıkış sürelerini kendi inisiyatifinde süreyi uzatabilir. Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3.şahıslarla paylaşılmaz.

İspanya Schengen Vizesi Hakkında Merak Edilenler

İspanya Schengen Vize Ücreti 120 Euro dur

Schengen vizesi için seyahatinize en az 90 gün kala başvuru yapılmalıdır.

İspanya’ yaSchengen vizesi alabilmek için seyahatinizden en az 15 iş günü öncesinden, en fazla 90 iş gün öncesinden başvuru yapmanız mümkündür.

Eğer seyahatinize uzun bir zaman dilimi var ise itiraz edip olumlu veya olumsuz sonuçlanmasını bekleyebilirsiniz. Yada yeniden başvuru yapıp tekrardan değerlendirilmesini sağlayabilirsiniz.

İspanya ülkesinde itiraz etmek ve değerlendirilmeye alınması diğer Schengen ülkelerine göre daha aktif ve kolay olmaktadır.

İspanya Schengen vizesi için 30 bin Euro masrafı karşılayacak Seyahat sağlık sigortası şarttır.

Avrupa vatandaşları ve 6 yaşından küçük olan çocuklar muaftır.

  • Seyahatinizin Amacı nedir?
  • Neden ziyaret etmek istiyorsunuz?
  • Otel rezervasyonunuz var mı?
  • Satın alınmış otel rezervasyonunuz var mı?
  • Dönüş biletiniz var mı?
  • Masraflarınızı kim nasıl karşılayacak?
  • Neden bu ülkeyi tercih ettiniz?gibi mülakat soruları sorulmaktadır. Sorulara doğru ve vermiş oldunuz belgeleri destekleyecek nitelikte cevap vermeniz gereklidir.
  • vb. sorular sorulmaktadır.

Gerekli sağlık sigortası seyahat yapacağınız günleri kapsamalıdır. Seyahat sağlık sigortası kalacağınıza güne göre fiyat farklılığı göstermektedir. Detaylı bilgi için 5349221910 nolu numarayı arayabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorulan

  • İspanya Vizesi kaç günde çıkar ?
  • İspanya Vizesi için gerekli evraklar
  • İspanya Vize ücreti
  • İspanya vize başvuru formu
  • İspanya konsolosluğu

Formlar / Dilekçeler

Başvuru Formu
Başvuru Formu Örneği

Summary
İspanya Vizesi
Service Type
İspanya Vizesi
Provider Name
Vize Yurdu,
İstoç Toptancılar Çarşısı,Bağcılar,İstanbul-34218,
Telephone No.0 (212) 659 64 54
Area
İstanbul
Description
İspanya Vizesi Başvurusu,vize başvuru belgeleri, seyhat sigortası , schengen vize işlemleri danışmanlığı hizmetleri.